• catalog.bg
  • КОНСУЛТАНТ ЛЕЧЕБНИ КОДОВЕ - ШУМАНОВА ТЕРАПИ

КОНСУЛТАНТ ЛЕЧЕБНИ КОДОВЕ - ШУМАНОВА ТЕРАПИ

ул. Лом 11В
Перник,
България
23.1045638000001
42.6078893
UserLikes
Име: КОНСУЛТАНТ ЛЕЧЕБНИ КОДОВЕ - ШУМАНОВА ТЕРАПИ
Адрес: Перник, ул. Лом 11В
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.shumanovatherapy.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Консултативни центрове
Дейност:

Първият сертифициран Консултант Лечебни кодове за България! Детски психолог Перник

Ключови думи: детски психолог перник, детски психолог, позитивна психотерапия, детски психотерапевт, семеен фасилитатор

За нас

Първият сертифициран консултант по Лечебни Кодове в България, САЩ, 2014г. http://thehealingcodes.com/meet-practitioners


Позитивен психотерапевт: Институт по позитивна психотерапия, София, 2010г.
Детски психотерапевт: Институт по позитивна психотерапия, София, 2009г.
Семеен фасилитатор: Семейни Констелации България, София, 2009г.
Шуслеров консултант: Алпен фарма, София, 2013г.
Магистър Логопед: СУ Св. Климент Охридски, 1012г.
Бакалвър Предучилищна и Начална Училищна Педагогика: СУ Св. Климент Охридски, 2007г.
Център за здравни стратегии и програми, София, 2008г.
Втори сертификат, Кеймбридж, Посолство Англия, София, 2010г.
Консултант по лечение на зависимости, Сан Диего, Университет на Калифорния, София, 2001г.
Член на Дружеството по Позитивна Психотерапия;


Професионален опит:
Институт по Позитивна Психология - Координатор – развитие детски програми;
Детска градина с интеграция Ейкорн Оукс – САЩ;
Представител за Югозападна България по програма Не на насилието в училище;
Езиков център;
Превод на психологическа литература за Институт по Позитивна психотерапия;
Първото за гр. Перник училище за родители - основател;
Психотерапевт в Медицински Център Евита;
Лектор на Училище за родители;Писател на статии за деца– Смарт Мъни


Моята история
Лечебният Код за мен беше поредното ново нещо или просто още един метод за работа. В началото бях изключително скептична, защото идва от Съединените Щати. Много литература за самопомощ ни залива от там. Реших, че това е още едно помагало. Ние, всъщност, си имаме руснаците, които са измислили едни от най-силните техники за освобождаване от натрупани отрицателни емоции, за лечение и самолечение, упражнения, литература – всичко. Аз изключително се възхищавам на техните открития и ги използвам в практиката си, защото дават резултат. И Лечебните Кодове ми сте сториха доста лекомислени.


По-късно разбрах, че съвсем не бива да ги подценявам. След книгата много неща не ми бяха ясни, въпреки, че имам опит – и личен, и професионален. Първите резултати дойдоха при дъщеря ми. Успяхме да излекуваме няколко настивания, не сериозни, и задържаните емоции, които стояха зад тях – страх от изоставяне, стрес от земетресение, притеснителност в общуването. След това започнах да работя с консултант по Лечебни Кодове за различни проблеми – мои, на дъщеря ми, на други близки за мен хора. И тогава дойдоха най-големите промени в живота ми. Разбрах, че колкото и да съм работила с други терапевтични школи за прошката и любовта, са останали много проблеми. Прошката не беше отработена на дълбоко ниво, а само повърхностно, не предполагах колко много обида носех в себе си. Любовта към мен самата също не беше достатъчно. Мислех си, че се обичам, че се грижа достатъчно за себе си – та аз правех всичко, което беше описано по книгите. Да, но не беше така. Благодарение на Лечебните Кодоверазбрах, че всичко лежи под повърхността. Оказа се, че много от проблемите ми бяха свързани с тези два аспекта от живота – любов и прошка: предменструален синдром, прекаляване с храни, схващане на мускули, нестабилни финанси и други интересни неща.


Най-голямото облекчение и щастие дойде, когато успях да помогна на дъщеря ми, която беше на 4г., да се освободи от тежка алергия… От 2,6г. започна да има симптоми на алергия. Беше ми много тежко като майка. Какво ли не направих – медицина, алтернативни методи, упражнения, емоционално освобождаване… Не се отказвах, но много страдах. И накрая успях. След дипломирането ми отЛечебните Кодове направих код за алергията. Най-накрая имаше резултат. Алергията си отиде, а и не само това. Детето ни беше видимо по-спокойно и щастливо, всички околко нас забелязаха промяната. Вкъщи бяхме радостни и благодарни, толкова бяхме и сме щастливи.


Лечебните Кодовете не са създадени, за да лекуват болести, те помагат да се освободим от болестни състояния. Кодовете се обръщат към задържаната емоция в нас, към погрешните вярвания, към подсъзнателните ни процеси, които ни съботират и ни казват, че не ставаме за нищо, че не сме достатъчно добри, към тъгата, гнева и самосъжалението. Болестите, които са свързани с тези преживявания, обаче, също се повлияват. Благодарна съм, че съм част от семейството на Лечебните Кодове. Благодарна съм, че с тяхна помощ мога пълноценно да се радвам на живота, да съм в мир със себе си, да ценя и да обичам всяка минута от живота си. Благодарна съм за живота си и за всички хора в него – семейство, приятели, роднини, колеги, клиенти. Аз научавам по нещо от всеки човек, с когото се срещам и съм щастлива да споделям радостта си, безусловната любов и положителната енергия, от която черпим сили.

 
Открийте ни в Google+